ایمنی صنعتی شرکت بهنوش
محتوای ایمنی صنعتی:
مقدمه:
تاریخچه پیدایش :
اطلاعات عمومی کارخانه:
تاریخچه وفرآیند تولید
تاریخچه کارخانه :
تاریخچه تهیه آبجو:
فرآیند تولید:
طرز تهیه دلستروماءالشعیر:
ایمنی عمومی وفردی
تعریف ایمنی :
مسئولیت ایمنی کارکنان ومسئولان ایمنی:
مسئولیت ایمنی کارکنان :
مسئولیت ایمنی مسئولان ایمنی:
بررسی تشکیلات حفاظت و ایمنی صنعتی در شرکت بهنوش:
ایمنی فردی:
انواع لوازم ایمنی:
لوازم ایمنی فردی :
آموزش ایمنی:
روشهای این آموزش ایمنی وارزیابی آن درشرکت بهنوش:
انواع لوازم حفاظت فردی مورد استفاده در شرکت بهنوش :
عوامل فیزیکی زیانآور محیط کار
صدا درمحیط کار:
اطلاعات عمومی کارخانه:
نام کارخانه: شرکت بهنوش ایران (آبجواسکول بینالمللی سابق )
آدرس کارخانه: تهران،کیلومتر۹ جادهمخصوص کرج،روبروی پارسخودرو،خیابان شهید محمود پوری
مساحت کارخانه:۶/۶ هکتار
مالک : (سهامی عام ) وابسته به بنیاد مستضعفان وجانبازان انقلاب اسلامی
تعداد شیفت کاری:۳
سال تأسیس کارخانه : ۱۵/۲/۱۳۴۵
ظرفیت تولید درسال : ۵۵ ملیون بطری که حدوداً روزانه ۲۰۰ تا ۲۲۰ هزار بطری تولید دارد.
محصولات : ماءالشعیر، عصاره مالت ، دلستر
تعداد کارگران : ۴۵۰ نفر کارگر وکارمند به طور دائم مشغول به کارهستند ودرفصول کار، درصورت لزوم ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر به صورت قراردادی مشغول به کار میشوند.
فصل اول
تاریخچه وفرآیند تولید
تاریخچه کارخانه :
آخرین کارخانهآبجوسازی تهران ومدرنترین آن شرکت مالتای ایران بانام اسکول میباشد که درتاریخ ۱۵/۲/۱۳۴۵ باظرفیت ۱۰۰ هزار بطری نیملیتری درروز وسرمایه ۴۰۰ میلیون ریال شروع به کار نمود ودرسال ۱۳۵۳ اولین آبجوی قوطی رابه بازار عرضه نمود. پیش ازانقلاب تولید شرکت عبارت بود ازآبجو، اما درسالهای اخیر باهدف تولید ماءالشعیر وفراوردههای جو، ایجاد مزارع جو وانواع نوشابه فعالیت خودرا چه ازنظر کمی وچه ازنظر کیفی متحول ساخته است.
این کارخانه توسط سناتور “رضایی” وکشور اسرائیل ساخته شده است. ودراصل مالکیت این املاک خصوصی بوده وقبل ازانقلاب ، مصادره شده وزیر نظر بنیاد مستضعفان به فعالیت خودادامه میدهد. این شرکت استاندارد بهداشتی وصنعتی رادرکلیه مراحل تولید رعایت کرده ودارای مهراستاندارد درزمینه تولیدات مختلف است.این شرکت مجهزبه آزمایشگاههای پیشرفتهکنترل کیفی درزمینه شیمیایی، میکروبیولوژی وتحقیقات بوده است که مراحل مختلف تولید وانتخاب بهترین مواداولیه راکنترل مینماید.
دیدگاهی بنویسید