طرح تولیدی الکل ازخرما

خلاصه طرح 

موضوع طرح : تولید الکل از خرما

نوع تولیدات وظرفیت : ۳۰۰ تن الکل ۶۰ تن اسید سیتریک ۶۰۰ تن شیره خرما و۳۰۰

تعداد شاغلین : ( داخل فایل )

مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح : ( داخل فایل )

سرمایه گذاری ثابت : ( داخل فایل )

سرمایه در گردش : ( داخل فایل )

در آمد سالیانه: ( داخل فایل )

سود ویژه : ( داخل فایل )

دوره بازگشت سرمایه : ( داخل فایل )

نرخ باز دهی سرمایه : ( داخل فایل )

 

مقدمه :

خرما موارد مصرف مختلفی دارد که یکی به عنوان ماده غذایی مقوی به شمار می رود و با توجه به انواع خرما با کیفیت های متفاوت در مواقع نوع مرغوب آن مصرف غذایی داشته و یا اینکه در تهیه نان و کیک و سایر صنایع تولید مواد غذایی خرما های با کیفیت پایین تر مورد استفاده قرار میگیرد از دیگر موارد استفاده از خرما برای مصارف دارویی و طبی از قبیل تهیه سرکه الکل و اسید و همچنین از تفاله آن به عنوان خوراک دام استفاده می کنند و به عقیده صاحبنظران امکانات بالقوه و متنوعی برای دیگر مصارف خرما وجود دارد که هنوز بررسی و شناخته نشده است .

۱- سرمایه گذاری ثابت طرح

۱-۱- زمین محل اجرای طرح

۱-۲- محوطه سازی

۱-۳- ساختمانها

۱-۴- تاسیسات و تجهیزات

۱-۵- ماشین الات وتجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

۱-۶- وسایط نقلیه ووسایل حمل ونقل داخل کارخانه

۱-۷- تجهیزات اداری وکارگاهی

۱-۸- هزینه های قبل از بهره برداری

۲- هزینه های جاری طرح

۲-۱- مواد اولیه وبسته بندی

۲-۲- حقوق ودستمزد پرسنل غیر تولیدی:

۲-۳- حقوق ودستمزد پرسنل تولیدی:

۲-۴- هزینه سوخت وانرژی

۲-۵- استهلاک و تعمیر و نگهداری

۳- ظرفیت تولید

۴- قیمت فروش واحد

۵- فروش کل

۶- قیمت تمام شده هر واحد تولید

۷- محاسبه نقطه سربه سر

شرح مختصر : در قدیم تولید الکل به عنوان یک هنر و مهارت خاص علمی محسوب می گردید تا اینکه شیمی دان دانشمند معروف فرانسوی نشان داد که گلوکز قند اصلی و آغازگر تخمیر اتانول Gay-Lussac و می باشد و نهایتاً نقش مخمر در فرایند تخمیر در سال ۱۸۳۷ میلادی اثبات گردید و پس از آن لوئی پاستور خاصیت بی هوازی مخمر را کشف نموده و فرایند تولید الکل وارد مرحله صنعتی خود گردید.تولید الکل از مواد قندی صورت می گیرد و لذا در حال حاضر بعلت کاهش قیمت تمام شده آن، عموماً تولید آن بعنوان یکی از محصولات جانبی صنایع تولید شکر محسوب می گردد. در فرایند تولید شکر، ملاس حاصل می گردد. ملاس شربتی است که حاوی مخلوطی از قندهای کریستال نشده، جامدات غیر قندی باقیمانده از نیشکر یا چغندر، مواد شیمیایی باقیمانده از فرایند تولید و مقداری آب است. ملاس معمولاً چهار درصد وزن چغندر یا نیشکر را تشکیل

فهرست :

 معرفی محصول

 نام و کد محصول

 شماره تعرفه گمرکی

 شرایط واردات

 بررسی و ارائه استاندارد ملی

 بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت

 توضیح موارد مصرف و کاربرد

 بررسی کالاهای جایگزین

 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز

 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده

 شرایط صادرات

 وضعیت عرضه و تقاضا

 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید

 وضعیت طرح های جدید

 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم

 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم

 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم

 بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

 بررسی اجمالی تکنولوژی

 نقاط قوت و ضعف تکنولوژی

بخش مالی طرح

 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی

 محل های پیشنهادی اجرای طرح

 

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0