طرح تولیدی عرقیات معطر

مقدمه

نطرح توجیهی تولید عرقیات معطر  – ظام صنعت نوشابه سازی در ایران بر اساس نفوذ شرکتهای تولید عصاره و کارتلهای بزرگ و پر توان نوشابه سازی شکل گیری شده است . این محصول که یکی از نشانه های نفوذ غرب در کلیه شئون اجتماعی و اقتصادی ما بوده است متاسفانه توانسته است با کوشش نمایندگان داخلی این کمپانی ها جایگزین نوشا به های مقوی محلی شده تا جائی که در پاره ای از خانواده ها جزء لاینکف غذای روزانه و جیره غذایی افراد قرار گرفته است .
واقعیت آن است که تولیدات این صنعت نه تنها مفید نیست بلکه چه از نظر جسمانی و چه از نظر اقتصادی و ملی دارای مضراتی است که اغلب به آنها واقف می باشند . در حالی که از قدیم الایام از گیاهان معطر ،گلها ومیوه های محصول همین مرز وبوم عصاره ها ونوشابه هائی تهیه گردیده و صدها سال است مورد مصرف مردم قرار گرفته است که نه تنها دارای ضرر وزیان نیست بلکه هم از نظر طعم وبو هم از نظر تقویت روحی و جسمی دارای مزایای زیادی است .

طرح توجیهی تولید عرقیات معطر
عرقیات حاصله از گیا هان ومیوه جات که موضوع بحث این طرح بوده وبرای سرمایه گذاری در تولید آن به روش صنعتی بجای روش سنتی پیشنها داتی عرضه گردیده است از جمله این نوشابه ها است که امروزه جهان به فایده آن پی برده به طوریکه مصرف مواد اولیه آن چه به صورت دانه ، میوه وسبزینه وچه به صورت عصاره وعرقیات میرود که جای خود را به طور جدی در سراسر نقاط جهان باز نماید. امید است که طرح حاضر مورد توجه سرمایه داران و علا قه مندان به سرمایه گذاری قرار گرفته زمینه فعالیت برای تولید اینگونه محصولات همه ساله زیادتر گردیده تا جائیکه بتواند عرقیات نیز مانند گلاب یکی از اقلام قابل توجه صادراتی گردد.

طرح توجیهی تولید عرقیات معطر

۱- معرفی محصولات

۱-۱- کد محصولات

۱-۲- شماره تعرفه گمرکی

۱-۳- شرایط واردات

۱-۴- استانداردها

۱-۵- قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

۱-۶- موارد مصرف و کاربرد

۱-۷- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل آن بر مصرف محصول

۱-۸- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

۱-۹- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

۱-۱۰- شرایط صادرات

۲- وضعیت عرضه و تقاضا

۲-۱- بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون

۲-۲- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا

۲-۳- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵

۲-۴- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه

۲-۵- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ۸۵

۲-۶- بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

۳– بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها

۴- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم (به صورت اجمالی) در فرآیند تولید

۵- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت

۵-۱- زمین

۵-۲- محوطه سازی

۵-۳- ساختمانهای تولیدی واداری

۵-۴- ماشین آلات و تجهیزات

۵-۵-  تاسیسات عمومی

و….

چنانچه مایل به دانلود طرح توجیهی تولید عرقیات معطر می باشید می توانید از طریق لینک دانلود از سایت تیبا فایل طرح مورد نظر خود را دریافت نمایید.

 

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0