طرح کسب و کار (کارخانه مشهد نخ)

برای هدفهای بلند مدت کارخانه با افزایش کمیت تولیدات و حفظ کیفیت، بهای کالاهای ساخته شده کاهش یابد تا در عرصه رقابت دوام داشته باشد. با توجه به اینکه کالاهای تولیدی مشابه به صورت غیرمجاز از مرزها وارد کشور می‌شود مکانیزه شدن و صنعتی شدن امکانات در حد جهانی از سیاستهای این کارخانه است.

کلیه محصولات اگر در کنترل حین فرآیند با استانداردهای داخلی شرکت نامنطق باشند از خط تولید خارج شده و اگر بتوان در مراحل قبل تر آنها را استفاده نمود، جهت جلوگیری از ازدیاد ضایعاتی حتی الامکان این کار انجام می‌گیرد مثلا قرار دادن نیمچه نخهای مورد دار پشت پاساژ دو، جدا کردن نخ، نیمچه و …

فهرست مندرجات

تاریخچه تاسیس کارخانه

واحد ریسندگی نخ پنبه

واحد ریسندگی نخ مصنوعی (سیستم اپن اند)

واحد ریسندگی نخ مصنوعی (سیستم رینگ)

واحد رنگرزی (نخ و الیاف)

واحد مهندسی صنعتی

تعداد پرسنل

امکانات رفاهی کارخانه

متوسط وضعیت تحصیلات و سنی در کارخانه

موفقیتهای کارخانه

پروسه تولید

سیستم بازار فروش

آشنایی با اصطلاحات و تعاریف کنترل کیفیت

خط مشی و اهداف کیفیتی شهر نخ

بازرسی و آزمایش مواد اولیه

بازرسی در حین فرآیند

کنترل و بازرسی در سالن دو

امکانات آزمایشگاهی کنترل کیفیتی

کنترل و تعیین تکلیف محصولات نامنطبق

کنترل کیفیت (سالن یک)

تست‌های در حین تولید

آزمایشگاه کنترل کیفیت (فیزیکی)

کار با دستگاه ترش تستر تست ضایعات

کار با اوستر تستر ۳ تست نایکنواختی Elongation

کار با دستگاه اوستر تنسوراپید (استحکام سنج)

کار با کلاف پیچ نخ

کار با متراژ نیمچه نخ و فتیله

تاب سنج

شمارش نپ

محاسبه عیوب موجود در نخ (اشکالات)

ارزیابی نتایج اندازه گیری

رعایت میزان فراوانی نقاط نخ

نپ‌ها

نپ حاصل از پروسه

تاثیر ماده خام و ماشین آلات تولید بر تعداد نپ‌ها

تاثیر عملیات پنبه پاک کنی بر تعداد نپ‌ها در تار عنکبوتی کارد و نخ

انتخاب سرعت نخ

انتخاب وضعیت فاستونی یا پنبه

زمان‌های تست‌های انجام در کنترل کیفیت

آزمایشگاه کنترل کیفیت شیمایی

میزان پارافین (واکس) موجود در نخها

زمان سنجی دستگاه ترش تستر در کنترل کیفیت فیزیکی

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0