پروژه مالی

چکیده ای از مندرجات
پوشاک و منسوجات یکی از اساسی ترین نیازهای اولیه انسان ها را تشکیل می دهد و میزان مصرف آن حداقل تا سطح معینی از درآمد یکی از شاخص های دهنده میزان توسعه یافتگی و اجتماعی کشورهای جهان می باشد .از آن جایی که مصرف پوشاک و منسوجات جنبه حیاتی دارد، تولید الیاف نساجی، ریسندگی، بافندگی و تولید انواع پوشاک از دیرباز در کشورهای جهان رواج داشته است. صنعت نساجی از نظر ایجاد اشتغال و ارزش افزوده یکی از مهمترین بخش های اقتصادی کشورهای جهان می باشد امروزه میلیون ها نفر در این صنعت مشغول به کار می باشند و سهم قابل توجهی از تولید ناخالص ملی کشورها از طریق نساجی حاصل می گردد.
مطالعات فنی ایجاد صنایع، مجموعه ای از تحقیقات در خصوص ماهیت مواد و محصولات، شناخت فرایندهای مختلف تولید و تکنولوژی های موجود و بررسی سیستم ها و تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشد. این بررسی ها در راستای نیل به هدف توسعه، تولید و افزایش کیفیت محصولات تولیدی صورت می گیرد که با بهبود بافت فنی واحدهای جدید التاسیس در داخل کشور، پاسخگویی به نیاز بازار و رقابت با سایر تولید کنندگان جهانی را امکان پذیر می سازد.
مطابق تحقیقات انجام شده در حطیه اهداف فوق، طرح تولید تخ های ظریف ریسی فاستونی با اتنجام محاسبات و برآوردهای فنی و اقتصادی لازم در قالب واحدهای صنایع متوسط مطابق با جدیدترین تکنولوژی در زمینه مربوطه تدوین گردیده است که در این فصل نتایج بررسی های کارشناسی و برآوردهای فنی با رعایت استانداردهای کالای مذکور به عنوان مرجعی جهت احداث و توسعه الین گونه واحدهای صنایع متوسط ارائه می گردد.
به منظور تعیین میزان سوددهی و شاخص های اقتصادی طرح، ابتدا لازم است بررسی های مالی که مشتمل بر برآورد هزینه ها (کل هزینه های سرمایه ای، هزینه مواد اولیه، تعمیرات و نگهداری، بالاسری کارخانه، استهلاک ) و تنظیم جداول مالی می باشد، صورت گیرد. به منظور تعیین وضعیت مالی نیز می بایست جداول سود و زیان، گردش وجوه نقدی و ترازنامه طرح برای دوره معین (۵ سال) پیش بینی و تنظیم گردد. این جداول باید همزمان و هماهنگ تکمیل گردند زیرا در آنها ارقام مشترکی وجود دارند که نیاز به همترازی خواهند داشت.
تجزیه و تحلیل وضعیت مالی طرح ایجاب می نماید تا پاره ای از نسبت ها و شاخص های اقتصادی مطرح در صنعت نیز محاسبه شوند تا بر مبنای میزان مطلوبیت هر یک از آنها که به شرایط خاص هر کشور مرتبط می باشد دیدگاه کامل و جامعی نسبت به برآوردهای مالی، اقتصادی و مبانی آنها حاصل گردد.
نتایج محاسبات کامپیوتری صورت های مالی و شاخص های اقتصادی طرح حاکی از سودآوری طرح بوده و عمدتاً می توان به شاخص های اصلی آن از قبیل نرخ بازده داخلی، میزان تولید در نقطه سر به سر ، سال های برگشت سرمایه و نسبت سود و زیان ویژه به سرمایه نقدی تاکید نمود که دلیل قاطعی بر توجیه پذیری و پایداری اقتصادی طرح و وجود اطمینان کافی در سرمایه گذاری برای احداث این گونه واحدها می باشد.

اگر مطلب را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

دیدگاهی بنویسید

0